Een smaakvolle Vaderdag

28 mei 2022

Denk je aan Vaderdag dan denk je aan cadeaus zoals stropdassen, aftershave en lekker eten.

In deze blog richten we ons even op dat laatste, want onze gedachten gaan uiteraard meteen naar kaas. Denkend aan zo’n stevige royaal belegde boterham, óf aan een borrelplank met heel veel blokjes kaas, uiteraard met mosterd en een biertje. Speciaal voor vaderdag wil je de vaders in je leven, zoals je vader, je schoonvader, je opa of je broer of vriend die vader is natuurlijk eens lekker verwennen. Dat verdienen ze! En dat kan zeker met onze bijzondere producten.

Een smaakvolle Vaderdag

Voor moeder is alleen het beste genoeg

30 apr 2022

Verras daarom deze Moederdag de moeders in uw leven met de exclusieve kazen van Henri Willig. 

Want dat moeders belangrijk zijn in ons leven, weten wij als familiebedrijf maar al te goed. Wij zijn Henri Willig, The Cheese Family. Een Cheese Family waarin niet alleen de bloedband bepaalt of je familie bent, maar waarbij passie en betrokkenheid bij ons bedrijf net zo belangrijk zijn.   

Voor moeder is alleen het beste genoeg

Vier de lente

09 apr 2022

Als er één seizoen is waar menig mens van opbloeit is het wel de lente. Letterlijk alles bloeit en groeit. Kijk bijvoorbeeld maar naar de planten en bloemen. Tijdens de lente worden de dagen gelukkig ook weer ‘langer’.  Daar wordt iedereen vrolijk van.

Vier de lente

Creatieve kaasmaker

12 mrt 2022

Henri Willig is ooit op kleine schaal begonnen met kaasmaken. Hij maakte zijn smakelijke kazen volgens Gouda receptuur en gebruikte nog geen extra smaken of toevoegingen. Toen dat goed uitpakte en de heerlijke Henri Willig kazen een begrip werden, wilde Henri meer. Er kwam ruimte voor een groter assortiment. Allereerst werden klassieke kaassmaken, zoals komijnekaas of kaas met kruiden ontwikkeld. Later kwamen daar meer exotische smaken bij zoals groene pesto, lavendel en kokos, om maar een paar varianten te noemen.  

Creatieve kaasmaker

Valentijnsdag

29 jan 2022

De liefde gaat door de maag. De meeste mensen kennen deze uitspraak wel. Deze uitspraak komt ook in meerdere landen en talen voor. Tegenwoordig kun je overal iets halen of bestellen. Maar juist in deze ‘snelle tijd’ waarin iedereen het druk heeft, is het belangrijk om tijd voor elkaar te maken. Het gaat om dat stukje aandacht dat je geeft aan de ander en dat kun je geven, door bijvoorbeeld zelf iets lekkers klaar te maken.

Valentijnsdag