Assistent Storemanager Catharina Hoeve Zaanse Schans

Zaandam
Winkels
Fulltime

Weet jij je medewerkers als geen ander te coachen en naar grotere hoogten te brengen en wil jij je elke samen met je team bezoekers vanuit de hele wereld een onvergetelijke tijd bezorgen? Voor de Catharina Hoeve op de Zaanse Schans in Zaandam zoeken wij een Assistent Storemanager (32-40 uur).

Op onze kaasboerderijen voeren wij professionele demonstraties uit over de wijze waarop onze kaas wordt bereid. Door een uitleg te geven in meerdere talen beleven onze bezoekers het ambacht van de kaasmaker van melk tot eindproduct.

In deze functie ben je mede verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden in de hoeve alsmede het aansturen van de medewerkers. Dit houdt in dat je op het gebied van Verkoop een voorbeeldfunctie hebt naar de medewerkers. In deze rol leer je in (steeds meer) verschillende talen verkoopgericht adviseren en demonstraties geven.

Daarnaast zorg je ervoor dat er een goede personele bezetting is en leid je medewerkers op. Ook het bijhouden van de voorraad in de winkel en het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, waaronder de personele planning, behoren tot de verantwoordelijkheden. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bewaken en het uitdragen van het hoeveconcept.

Als Assistent Storemanager rapporteer je aan de Storemanager. Je team bestaat (op dit moment) uit 36 enthousiaste collega's. 

Wij zoeken een nieuwe collega die:

 • ervaring heeft in een soortgelijke leidinggevende functie in de Retail, Horeca of Toeristische branche.
 • passie heeft voor Retail en toerisme, proactief en verkoopgericht klanten adviseert en zijn of haar medewerkers weet te enthousiasmeren en te stimuleren.
 • een flexibele instelling en uitstekende contactuele en coachende vaardigheden heeft.
 • een uitstekende beheersing heeft van de Nederlandse en Engelse taal, aangevuld met andere moderne talen of bereid is om deze talen te leren.  
 • bereid is om in het weekend en op feestdagen te werken.

Wij bieden:

 • een prima, marktconform salaris binnen cao Levensmiddelenbedrijf (€2.543 - €2.821 bruto maandloon op fulltime basis) 
 • uitzicht op een vaste aanstelling
 • een uitstekend inwerktraject door ervaren, toegewijde collega’s
 • de kans om je te ontwikkelen met onze eigen Henri Willig Academy
 • een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om mee te denken en zaken te initiëren 
 • teambuildingactiviteiten, gezellige bedrijfsfeesten en bedrijfsuitjes zoals een jaarlijks ski-weekend   

Sluit jij je aan bij onze Cheese Family?

Wij ontvangen graag een uitgebreide persoonlijke motivatie waarom jij graag bij Henri Willig Kaas zou willen werken en over welke eigenschappen jij beschikt die gaan bijdragen aan jouw succes in deze functie. Vragen over deze vacature kun je stellen aan Feliks Eshuis (HR Adviseur) te bereiken op 06-53530241.

Acquisitie n.a.v. deze en andere vacatures wordt niet op prijs gesteld

Benieuwd hoe Juda zijn werk voor één van onze Farm Stores ervaart?