Stage Kwaliteit vanaf februari 2022

Heerenveen
KAM / R&D
Stage

Studeer jij HBO Levensmiddelentechnologie en wil jij ervaring op doen bij Kaasmakerij Henri Willig dat internationaal bekend staat om zijn prijswinnende kazen?  

Kaasmakerij Henri Willig, ook bekend van de biologische Hooidammer kazen, is een snel groeiende, onafhankelijke kaasmaker, exporteur en retailer die al sinds 1974 succesvol is in het exclusieve kaassegment. Kwaliteit, duurzaamheid en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel. Als je onderdeel uit gaat maken van onze Cheese Family (die inmiddels bestaat uit meer dan 400 collega’s) ben je elke dag betrokken bij het maken van onze (h)eerlijke, prijswinnende speciaalkazen, die wij dagelijks aan onze klanten in meer dan 35 landen én in onze 30 eigen winkels verkopen.

Tijdens deze Kwaliteit stage werk je samen met vijf enthousiaste, ervaren KAM collega’s en kun je dus veel leren!

Wat ga je doen?

  • je studeert HBO Levensmiddelentechnologie (wij hebben geen voorkeur voor het jaar waar je in zit dus bekijk vooral of de stage aansluit bij jouw wensen en de vereisten vanuit de opleiding)
  • enthousiast, vindingrijk, accuraat en een teamspeler

Wij bieden:

  • een marktconforme stagevergoeding van €400,-.  
  • wellicht een dienstverband (in de toekomst) als de stage positief verloopt én er een passende vacature vacant is
  • veel eigen verantwoordelijkheid en tegelijkertijd veel ondersteuning van ervaren, fijne KAM collega’s
  • mogelijkheid om je te ontwikkelen met onze eigen Henri Willig Academy

Hebben wij je interesse gewekt?

Wij ontvangen naast je CV graag een  motivatie waarom jij enthousiast bent om je aan te sluiten bij de Cheese Family. Vragen over deze vacature stel je aan Feliks Eshuis (HR Adviseur) te bereiken op 06-53530241.

Acquisitie n.a.v. deze en andere vacatures wordt niet op prijs gesteld